Påska 2016: Lidelse for mosseledelsen

takboks farlig Moss Avis tar påskebudskapet på gravalvor og nærmest korsfester byens politiske og administrative ledelse ved to ulike høve der lederne «våre» har kopla inn turboen og drevet gjennom hastesaker, men mista veigrepet og havna i grøfta.

Med støtte i innsigelser fra kommunens eget kontrollutvalg utførte Rødt i samarbeid med AP og SV fartsmålinger og endte opp med lovlighetsklage i den såkalte «takboks-saka». Nå har de fått medhold av fylkesmannen, kort oppsummert: «Etter en grundig gjennomgang har Fylkesmannen konkludert med at vedtaket er ugyldig». Les fylkesmannens 25 sider lange svar til kontrollutvalget (pdf-fil). 

I dagens avis tas dette «til etterretning» og beklagelsene henger løst. Når millionsøksmåla kommer fra utbyggerne kan det vel også hende at Høyres gruppeleder faktisk «tar lærdom». Ved neste kommunevalg får vi se om byens innbyggere har lært noe.

Så til førstesidesaka om 200 meters utfylling som ble redusert til 75 meter på kartet. De berørte, som har orka å ta denne havneoppblåsinga inn over seg, har nok fått med seg at 200 meter er 200 meter, men dette er også et tilfelle av at kommuneledelsen ikke ville vente, for da ville fyllmassen fra Follotunnellen gå til noen andre. Her sendte også Rødt klage til fylkesmannen, men uten å få medhold. Eirik Tveiten sa til MA i januar i fjor: – Fylkesmannen godtar dumping av usortert steinmasse nå, fordi det kan bli dyrere å gjøre det siden.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: