PRIVATISERINGSALLIANSEN i Moss rakner

I Intervjuet i Moss Dagblad sier Kåsin han anser

I intervjuet i Moss Dagblad sier Kåsin han anser «Venstre som limet i det borgerlige samarbeidet i bystyret».

OBS: Det blir en del HVIS i denne teksten, men det er partiet Venstre vi snakker om:

HVIS Venstre går fram i årets kommunevalg i Moss (noe det ikke ser ut til!), er det neppe på grunn av listetoppen, men heller takket være to kjendiser partiet har kjørt fram som de store trekkplastrene, nemlig komiker Brede Bøe og den tidligere sentrale høyrepolitikeren Kjell Kåsin.

HVIS dagens flertall skulle fortsette ved makta (noe det, som sagt, ikke ser ut til!), vil det være med langt mer sprikende holdninger til den viktigste felles flaggsaken deres – konkurranseutsetting av eldreomsorgen. Den siste uka er dette noe ikke bare Kristelig folkepartis listetopp Halvard Sand har markert uvilje mot, men som også høyreordfører Tage Pettersen under NRKs folkemøte torsdag innrømte at han ikke vil øke omfanget av.

Og som om ikke det var nok:

I dagens Moss Dagblad, der hovedoppslaget er med disse to stemmemagnetene til Venstre, minner den ene av dem, Kjell Kåsin, om at «han var motstander av at Orkerød sykehjem skulle konkurranseutsettes. – Orkerød er spesialister på demens, og det egner seg ikke for konkurranseutsetting. Jeg er ikke imot at offentlige tjenester konkurranseutsettes, men vi må være edruelige i de vedtak vi skal fatte. Og vi skal ikke konkurranseutsette tjenestetilbud for ideologiens skyld, men fordi det i noen tilfeller kan være fornuftig og gi innbyggerne et bedre tilbud».

Så HVIS Moss Venstre hadde vært et parti der listetoppen (han dere veit) mente det samme som et av de to store valgtrekkplastrene deres, så hadde privatiseringsalliansen virkelig vært død og begravet.

Du veit jo aldri med Venstre. Men uansett virker privatisering av velferden og Norlandia veldig UT i Moss i lang tid framover.

PS: Ovenfor fikk vi dessverre bare skrevet firmanavnet Norlandia én gang, derfor gjentar vi det her: Norlandia. Bare for å ytterligere irritere eierne og ledelsen i Norlandia og andre privatiseringstilhengere som måtte ha behov for å google Norlandia for å se hva slags standing Norlandia har i Moss for tida.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: