RØDT 7,4% i Moss! VI KAN FÅ FIRE – 4 – I BYSTYRET! Hvis vi virkelig STÅR PÅ!

rødt valgmåling 11927 minutter over midnatt er det ennå ikke her på MAs nettutgave, men det er i papirutgaven lørdag morgen, som allerede kan leses på nett av abonnenter: «Rødt tredobler sin bystyregruppe og sikrer rødt flertall i Moss, dersom Moss Avis sin ferske valg- måling slår til». Den ble gjort blant 605 innbyggere i Moss 9. september.

Nytt kl 08.03: Én av artiklene fra papiravisa er lagt ut.

Avisa har et eget helsides oppslag om hvordan i all verden kunne Rødt få så stor oppslutning, og her intervjuer de leder i Rød ungdom, Linn-Elise Øhn, som med stor suksess representerte Rødt ved skoledebattene i byen. Hun tar langfra æren sjøl, men sier at «Rødt blir et reelt alternativ blant annet fordi de er inne i bystyret. Det har nok mye å si at de er synlige og man vet at det er noen man kan stemme på».

Hun får støtte fra statsviter ved Høgskolen i Østfold, Geir Tufte: «I Moss Rødt har de en veldig talefør og synlig frontfigur i Eirik Tveiten som er aktivt med i den offentlige debatten. Jeg vil også si han har informative innlegg uten preg av slagord. Det kan nok appellere til mange, også til unge som begynner å interessere seg for po- litikk og skal stemme for første gang».

I en nattlig e-post til Rødts medlemmer, sympatisører og listekandidater skriver valgkampsekretær Øyvind E. Hansen:

«Vi er i siget! Det betyr, folkens, at hvis vi nå står på, og er aktive på stand i gågata i morgen, og med å ringe og sende sms til familie, venner og bekjente de neste to dagene, kan vi komme inn med fire! møt opp på stand i morgen! Og om noen skulle være i tvil: Det er en fornøyelse å være fra Rødt om dagen! Overalt er det smil og tommel opp! Så vær med i gågata i morgen lørdag! Du står selvfølgelig så lenge du vil eller kan! Alle monner drar! LA OSS MALE BYEN RØD!»

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: