– Må virkelig RØDT belære høyresida om hvorfor firmaer DRIVER BUTIKK?!

tveiten nrk 10sept15

Klikk på bildet og se opptaket av dagens folkemøte i Moss.

Eirik Tveiten, Rødts førstekandidat i Moss, tok innersvingen på Tage Pettersen og de borgerlige partiene i NRKs folkemøte på Kirkeparken videregående skole i formiddag, der flyktninger, skole og byutvikling var hovedtemaene. Hvis valgresultatet mandag blir noe i nærheten av hva det ble i skolevalget – og det blir det! – får vi regimeskifte i Moss og et styrket Rødt i Moss bystyre!

I debatten om privatisering, som er blitt helt sentral i Moss ved dette valget, var Tveiten opptatt av både kommuneledelsens dårlige personalpolitikk overfor varsleren Lorentz Nitter og av det faktum at firmaene som driver kommersiellt for Moss kommune faktisk er ute etter å tjene penger, minst 14 prosent årlig avkastning. – Må virkelig partiet Rødt belære den borgerlige posisjonen om hvorfor firmaer driver butikk, måtte Tveiten spørre seg.

Les mer>>

Som i gårsdagens åpne møte om demenstilbudet i Moss, var de kommersielle «velferdsprofittørene» i fokus. Både Tveiten og SVs May Hansen og APs Hanne Tollerud var klare på at drift for profitt ikke vil være aktuelt om de kommer til makta. Og de vil «rekommunalisere» de tjenestene som er privatisert i dag. De borgerlige fortsatte å forsøke å bagatellisere problemene ved privat drift, men er tydelig på defensiven. Ordføreren innrømte blant annet at han ikke vil øke omfanget, det samme som KrF sa forrige dagen.

I tillegg til AP, SV og Rødt ble det nå tydelig at heller ikke MDG, De grønne, er tilhenger av kommersiell privatisering. Om MDG dermed ender opp på ikke-borgerlig side, er det enda mer opplagt at det blir maktskifte i Moss!

kirkeparken tveiten hansen tollerud tage

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: