Det KONSTRUKTIVE partiet Rødt

Klikk bildet og se videoen

Klikk bildet og se videoen

Tidligere i uka tok Moss Avis med seg Rødts Eirik Tveiten på tur til Peterson-tomta og Verket. I en videosnutt på 2 minutter og 28 sekunder drar Eirik egentlig kort-kortversjonen av Rødts sosialistiske byutviklingsprogram. Han understreker særlig den utviklinga Moss trenger der nord for Mossefossen, med boliger, rekreasjon og kultur, men ikke minst næring og arbeidsplasser.

Rødt i Moss er ikke det «nei-partiet» som noen vil ha det til. Alle Rødts politikere jobber konstruktivt for byens beste gjennom å bygge allianser fra sak til sak. Som for eksempel onsdag i MTS-utvalget, da Rødts Stian Orm, sammen med AP, ifølge Moss Avis, «fikk med seg de andre på at Moss kommune skal gå i dialog med Höegh Eiendom Øst om å innfri krav om at det må bygges ti prosent boliger som kan brukes til vanskeligstilte og at man ser på Husbankens finansieringsordning for dette». Etter flere års kamp for denne linja var dette et gjennombrudd som kan bety at dette blir et vilkår i alle framtidige større boligprosjekt.

I tillegg til videoen med Eirik Tveiten fins det en lang versjon av Rødts byutviklingsprogram og en valgbrosjyre der budskapet er forkorta. Lenker til begge disse, og til programma til Rødt i Rygge og Østfold, finner du her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: