Rød Ungdom og RØDT – førstevalget for elever og alle som mener SKOLE er viktig!

ru skoleFor Rød Ungdom er SKOLE helt sentralt, og ungdomspartiet til Rødt har utmerka seg de siste åra blant annet med kravet om leksefri skole, noe som også enkelte andre partier har begynt å nærme seg. Se også kampanjesida.

Kort fortalt: Rød Ungdom ønsker en skole for alle, med reell tilpasset opplæring. Vi vil fjerne leksene, øke antall lærere og sørge for lærlingplass til alle som ønsker det. Gjennom tillit til læreren og eleven vil vi skape en skole som ikke er bygget på overdreven teori og testing.

RU og Rødt har også en skikkelig analyse: «Skolesystemet i dag handler om å utdanne billigst mulig arbeidskraft, til minst mulig tid. Dette har store konsekvenser for vår skolehverdag. De med høyt utdanna foreldre klarer seg alltids bra, men skolen ser ikke det store flertallet. Helt fra vi begynner på skolen blir vi satt til å konkurrere med hverandre. Istedenfor fokus på egen læring, utvikling og kunnskap blir fokuset retta på hvem som er best i lesing, hvem som har flest poeng og hvem som får høyest karakter».

Les mer på RUs hjemmeside.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: