AP og H støtter nå RØDTS initiativ om vei- og jernbanedirektoratet til Moss

md aug15I Moss Dagblad i dag sier Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Irene Johansen at hun gjerne vil ta Rødts Eirik Tveitens initativ fra mai i år «opp i full offentlighet med statsråd Ketil Solvik-Olsen». Det heter videre: «Hun støtter initiativet til partikollega Siv Jacobsen om å få flere statlige arbeidsplasser til Moss, og tar utfordringen fra Tveiten på strak arm. Tveiten utfordret alle stortingsrepresentantene fra Moss til å stille et grunngitt spørsmål til statsråden i Stortinget».

Litt seinere i mai var mosseordfører Pettersen (H) skeptisk til dette, men overfor MD i dag er han «svært opptatt av å få det nye direktoratet til Moss». På spørsmål fra MD sier han nå at det er «veldig aktuelt» å be Høyre-representantene fra Østfold om å ta  saken opp i Stortinget.

Det er vil derimot ikke FrPs Wiborg, som ikke vil være med på «PR-jippoet fra Eirik Tveiten». Fordi «begge partiene i utgangspunkt er imot hele jernbanereformen» synes han det er «pussig at Rødt og Arbeiderpartiet ivrer så hardt for å få disse arbeidsplassene til Moss». Mens det er heeelt logisk når han ikke vil ha sin egen regjerings nye direktorat hit til Moss?

Reklamer
Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: