Moxnes i Moss!

moxnes MD 18aug15I dagens Moss Avis fikk Rødts partilederbesøk bare en liten notis «på loftet» på side 2, men i går kveld var dette en større sak i nettavisa. Som vi annonserte her om dagen tilbrakte Bjørnar Moxnes mange timer sammen med Rødt Moss og omegn tirsdag, med fire forskjellige møter og formål. Arbeidsplasser på Verket, privatisering og privatskoler var de sakene Moss Avis skreiv om.

Men samtidig ser vi i dagens papiravis (og bare der) at Rødt er aktive i havnedebatten. Mandag var det møte «mellom mossepolitikere, byutviklere, landskapsarkitekter og havnevesen for å se nærmere på hva som er i vente i havnen». MDs utsendte mener havnesaken er blitt «et uoversiktlig puslespill.» Blant annet vil det nye påstått «midlertidige» fergeleiet, på grunn av en ny type ferger som er underveis, komme som en ekstra overraskelse på mange.

Eirik Tveiten i Rødt blir sitert på at han «ikke [er] begeistret for det som kan komme til å skje. – Et midlertidig ferjeleie kan bli liggende i flere år og generere merbelastning i køene gjennom byen. Dessuten misunner jeg ikke næringslivet som må forholde seg til en anleggsperiode for havnen på fem år.»

Reklamer
Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: