Med Rødt for et fornyBART Moss!

Erling Hagen med fornyBART

Erling Hagen med fornyBART

Det var en avslappa valgkampstart i gågata i Moss i dag. Rødts hjemmesides utsendte fant ingen dramatiske tildragelser å rapportere om, ingen antydning til opprulla skjorteermer. Det siste måtte eventuelt være fordi sommervarmen tok seg en skikkelig tur innom. Jo, etterspørselen etter partiets Mosseprogram hadde dramatiske dimensjoner, noe som pressa partileder Lars Tveiten til to ekstra turer til partikontoret for å hente nye bunker.

Så dette blir en KOSELIG valgkampreportasje med PERSONfokus (det skal ikke skje for ofte):

En av dagens valgkjempere i gågata var Erling Hagen, Rødts og (forgjengeren RVs) tidligere supermedlem av kommunens Kontrollkomité, samt mangeårig forhandlingsråskinn i Handel og Kontor. Han står der og holder forskriftsmessig fram årets brosjyre. Ei kvinne kommer bort, hun smiler, peker på brosjyra og så på Erlings iøynefallende varemerke – snurrebarten. Erling må kikke på brosjyra og overskriften hun peker på: «Et levende, fornybart og skapende Moss». – Ordet «fornybart» har visst dobbel mening for Rødt, flirer hun! Og Rødt har åpen… bart (!) ekstra oppmerksomme velgere…

cathrine lars øyvind rødt 15

Tre av Rødts listekandidater på standen i Moss, fra venstre Cathrine Randa, Lars Tveiten og Øyvind E. Hansen

Erling lover for øvrig å ikke fornye barten på annen måte enn å stusse den aller ytterst. Den må ikke bli for tung og dermed henge ned. For han fører en optimistisk bart.

Erling står ikke på lista i år, for det var ikke plass til ham. Det har han ingen problemer med: – Vi gamlingene trengs bare på lista hvis vi har noe helt spesielt å fare med. Det er en fornøyelse at det fins yngre folk som vil og kan overta. I år står dattera til kona mi der!

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: