Valget 2015: Rødt diskuterer SOSIALISTISK BYUTVIKLING 24. mars

Den franske byen Salon-de-Provence er malt rød av en kunstner. Det er ikke nødvendigvis det Rødt legger i sosialistisk byutvikling, men medlemmer kan foreslå det på medlemmøtet

Den franske byen Salon-de-Provence er malt rød av en kunstner. Det er ikke nødvendigvis det Rødt legger i sosialistisk byutvikling, men medlemmer kan foreslå det på møtet!

Velkommen til møte om sosialistisk byutvikling på «Folkets Hus» tirsdag 23. mars kl. 19.00. OBS! ikke hos Remi denne gangen. Møtet er for Rødts listekandidater og medlemmer, men også for folk som vil melde seg inn på møtet.

Til grunnlag for debatten ligger et blodferskt NOTAT. Les det gjerne før møtet, om du rekker det. En smakebit fra notatet:

«Rødt Moss og omegn ønsker en sosialistisk byutvikling, som gjør Moss til en levende by med trivsel for alle, styrt av hensynet til fellesmenneskelige behov. Vi mener, slik også stadig mer dokumentasjon viser, at en god byutvikling må ivareta tre grunnleggende verdier/hensyn, som utgjør nødvendige betingelser for et samfunn med trivsel for alle:

  • Verdiskaping
  • Miljø
  • Folkestyre«
Reklamer
Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: