Bølla og blondinen

bølla og blondieRødt i Moss er faktisk mye mer enn «ursosialisten» Eirik Tveiten. De to neste plassene på lista til kommunevalget er ifølge Byavisa denne uka besatt av «Bølla og Blondinen», nærmere bestemt Grete Rosengren (45) og Remi Sølvberg (38).

Byavisa lever opp til tabloidryktet og presenterer dem som henholdsvis den «mest politisk radikale» og som «en høyrevridd sosialist». Sistnevnte angivelig fordi han er næringsdrivende (tatovør med egen sjappe i Skaugata) og opptatt av trivsel og utvikling i Moss sentrum. Men om alle som er opptatt av dét var høyrevridde, ville det gå virkelig dårlig med byen!

Grete er lektor, men jobber nå som saksbehandler i barnevernet i Våler. Hun driver med kampkunst på fritida og mener at med fortsatt målretta jobbing kan de begge komme inn i Bystyret. De to fronter alt fra Rødts plan om sosialistisk byutvikling via gratis fritidsaktivitet for alle barn til at mer midler må overføres fra staten til kommunene for a ha en reell mulighet til lokaldemokrati.

Les mer om Rødts valgplaner i Moss. Les mer om Grete og om Remi.

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: