Rødt har nominert i Moss: – Tyngdepunktet i nytt flertall må lengre til venstre

ma 27jan15I dagens Moss Avis (bare på papir) kan vi lese om RØDT MOSS SIN VALGLISTE til kommunevalget, som nå er klar. Her er Eirik Tveiten på førsteplass, mens Grete Rosengren er kumulert på andreplass. Hun har i fire år har vært partiets representant i utvalg for miljø, teknikk og samferdsel. Deretter kommer Remi Sølvberg, Tina Marine Wikstrøm og Stian Orm. Ernst Rolf, Musikkrådets leder og tidligere journalist og redaktør, er innstilt på plass nr. 27.

Tveiten sier til avisa at «med Ap i siget på nasjonale målinger …  er det duket for et nytt flertall i Moss til høsten. … De borgerlige sliter både i regjering og i styringen av Moss». Han gjentar at Rødt vil øke eiendomsskatten for å sikre et bedre tilbud for gamle og syke, samtidig som Rødt vil reversere privatiseringa.

Overfor Rødt Moss og omegns hjemmeside innrømmer han at vi står foran et spennende halvår: 

– Til nå har folk svart på den blåblå regjeringas nedbygging av velferdsstaten med økt oppslutning om AP.  Men den store oppslutninga til for eksempel SYRIZA i Hellas styrker meg i overbevisninga om at stadig flere også i Moss vil innse at løsninga ligger til venstre for Arbeiderpartiet når det gjelder privatiseringsbølgen, fjerning av arbeidsplasser i Norge og i Moss osv.

– Vi kommer til å få et regimeskifte i Moss, men skal vi få gjennomslag for at de store byutviklingsoppgavene byen står foran, som fjerning av fergetrafikken og ny jernbanestasjon, skal betales av staten og være styrt av innbyggernes interesser, må tyngdepunktet i dette nye flertallet flyttes vesentlig til venstre.

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: