Bli med på å sikre Rødt-lister i både Rygge, Våler og Moss!

Moss Dagblad påviste 26.11. at Rødt er partiet i Østfold med tredje størst medlemsvekst

Moss Dagblad påviste 26.11. at Rødt er partiet i Østfold med tredje størst medlemsvekst

Nomineringa til neste års kommunevalg er i full gang, og det forlyder fra den interkommunale nominasjonskomiteen til Rødt Moss og omegn at det nå jobbes med lister i alle tre kommunene! Får vi til dét, er det historisk!

I Moss har det, med unntak av én valgperiode, vært ikke bare lister, men også representasjon i bystyret helt siden RV ble stifta, til Rødt i dag er byens mest synlige og vitale parti. I Rygge har det også vært lister noen ganger, og det var virkelig høy Jon Michelet-faktor i kommunestyret fra 1999 til 2003. I Våler har RV/Rødt aldri stilt liste, men nå verver Rødt medlemmer der også.

Men skal det bli ikke bare én, men to og tre lister i Vansjøregionen i 2015, sier nominasjonskomitteen at de trenger rask kontakt med Rødt-tilhengere som de ikke kjenner, men som syns Rødt er noe å satse på lokalt, som syns det trengs en skikkelig venstreopposisjon. Det handler både om folk som sjøl vil stå på liste og folk som kan snakke med noen som kan snakke med noen andre igjen. Særlig er det behov for flere kvinner og folk med innvandrerbakgrunn. Det gjelder også i Moss, men her blir det uten tvil liste.

Husk at Rødt i Moss kjenner det lokalpolitiske spillet og har lang og god erfaring fra store og små kamper, og at de kan støtte, gi råd og samarbeide med Rygge- og Vålerfolk både i valgkampen og når de er valgt inn.

Så hvis noen melder seg – aller helst innen 15. desember – eller har forslag til noen som bør spørres, kan de skrive til larstveiten [krøllalfa] hotmail.com eller ringe 91779187.

PS: Det er potensial i både Våler og Rygge: I siste fylkestingsvalg dobla Rødt i Våler, med 20 stemmer, mens det i Rygge ble 67 stemmer og en svak tilbakegang. Og Rødt dreiv da en beskjeden valgkamp i fylket, med små sjanser til å komme inn.

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: