Havneutvidelsen: – Bystyret og mossefolket er holdt for narr!

værven 1917

Skipsbygging var forurensende. Her fra maskinhallen på Værven i 1917. Fra boka Skibsbygging i Moss.

Torsdag bekrefta fylkesmannen overfor Moss Dagblad at miljøargumentet ikke taler for å fylle Værla med stein, slik ordføreren og et flertall i bystyret har hevda. For bunnen i Sundet, nord for Kanalen, er mye mer forurensa og kunne trengt steinen. Dette har Rødts Eirik Tveiten alt sagt i flere uker. Så det var bare naturlig at han fikk hovedoppslaget i samme avis fredag: Han sier her at både bystyret og mossefolket er blitt holdt for narr:

– Miljø har vært flagget som det viktigste argumentet. Det er bare tøys. Men først nå, etter at det ble flertall for tildekkingen i Værla, tør ordføreren å innrømme at det egentlig ikke dreide seg om miljø, men om å utvide havna» …»Dersom vi skal ha noen troverdighet som politikere, må vi være ærlige. Derfor bør flertallet nå manne– og kvinne seg opp til å snu i denne saken. De steinmassene vi nå kanskje kan få gratis fra Bekkelaget, bør definitivt heller gå til å dekke til i Mossesundet. Da gjør vi noe godt for miljøet også».

Reklamer
Stikkord: ,

2 kommentarer to “Havneutvidelsen: – Bystyret og mossefolket er holdt for narr!”

  1. Jeg stiller noe visse spørsmålstegn til det å dekke til forurensing jeg da, enten det er i Mossesundet eller Værla. Forurensing bør fjernes. Likevel bøyer jeg meg hvis tildekning er miljømessig best, vurdert av uhildete instanser, og at det ikke kun er billigst.

  2. «Jeg stiller nå visse spørsmål…»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: