Rødt Moss og omegn involvert i TRIPPEL MEDIESJOKK!

Rødt mb fotballMoss og omegn er involvert i et sensasjonelt presseoppslag i Morgenbladet denne uka. Det dreier seg egentlig om tre – 3 – oppsiktsvekkende forhold: For det første at Morgenbladet i det hele tatt skriver om fotball og idrett, for det andre at, som deltaker i fotballcupen til House of Foundation forrige helg, har Rødt Moss og omegns førstelag fått omtale i dette sjeldne oppslaget i kulturavisa MB! Sitat: «Etter å ha gått ubeseiret gjennom fem kamper, og slått ut blant annet billedkunstnere, arkitekter og Rødt Moss og omegn …»

Det tredje sjokkerende elementet i denne avisomtalen er, ved nærmere ettertanke, ikke fullt så sjokkerende. Vi sikter sjølsagt til ordbruken «slått ut … Rødt Moss og omegn». Dette kan av (de mange) fotballuinteresserte MB-leserne og andre utenforstående forstås som at MB beseira MR i det interne oppgjøret laga imellom, mens faktum er at denne kampen endte uavgjort 0 – 0. Dette lave presisjonsnivået velger vi (raust) å skrive på Morgenbladets tabbekonto som avis uten egen sportsredaksjon.

Rødts egen spillende reporter, Rune Pedersen, skreiv dette på Rødt M&O sin Facebookside like etter turneringa:
«Rødt mønstra et sterkt lag, med Øyvind og meg som de rutinerte, Tveitengutta, Lasse Dahl og noen fra parklaget til Lars og Pål fyllte opp med kompetanse, Martin i mål og Trude som eneste dame. Vi var bra: 2-1 mot Billedkunst, 2-0 mot Gamers og klar gruppeseier. Playoff mot HoF vant vi på straffer etter 2-2 eeo. 3 lag gjensto – vi spilte 0-0 mot Morrabla og tapte 2-0 mot Forfatterlandsl og dermed blei vi nr. 3 av ca 10 deltakende lag. Vår beste turnering hittil! Landslaget slo MB på straffer i finalen».

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: