Rødt samler støtte rundt byutvikling

tveiten 18aug14

Klikk på bildet for å se videoopptak fra bystyremøtet

Før, under og etter det ekstraordinære bystyremøtet mandag om Moss havn, har partiet Rødt og bystyrerepresentant Eirik Tveiten hatt stor oppmerksomhet. Uten hans initiativer de siste ukene er det ikke sikkert at ordførerens vidløftige planer ville bli utsatt. Tveitens kritiske pågåenhet og samarbeidsevne har ikke minst redaksjonen i Moss Avis lagt merke til. I lederartikkelen i dag, 20. august, heter det blant annet:

«Et av par­t­ie­ne som sur­fer i opp­rørt vann og byg­ger al­li­an­ser er Rødt. Par­t­iet kan fort se på ut­set­tel­sen av havnesaken som en mu­lig­het til å skaf­fe om­kamp om stasjonsplasseringen i Moss, og sam­ti­dig tor­pe­de­re pla­ne­ne til Rom Eiendom om «Pro­sjekt Sjø­si­den», som vil bi­dra til å flyt­te sent­rum i ret­ning hav­na».

Vi har spurt Eirik Tveiten om en kommentar:

– Det er en fin og hederlig omtale i Moss Avis, og det kan jo virke som om at avisa har «avslørt» at Rødt Moss har et strategisk syn på byutvikling og ser Moss kommune under ett, og ser for seg en helhetlig plan for hvordan det postindustrialiserte Moss kan bli. I et sosialistisk perspektiv ønsker vi en hyggelig by og bo i, med arbeidsplasser og kultur i nærmiljø, mer demokrati og gode møteplasser for byens innbyggere.

Rødt Moss og omegn hadde i går et godt besøkt medlemmøte om nettopp byutvikling i sin fulle bredde. Alt tyder på at partiet alt i god tid før valgkampen neste år vil bidra vesentlig til debatten om byens framtid.

Reklamer
Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: