Kvinnedagen 8. mars 2014 – tidenes flotteste?!

Fra Rødt-/RU-standen i Moss 8. mars 2014

Fra Rødt-/RU-standen i Moss 8. mars 2014

I Moss var det dessverre ikke noe demonstrasjonstog i år, men Rødt og Rød Ungdom hadde en flott stand i gågata, noe Moss Avis sin journalist satte pris på. Også fotografen: Det var R og RU som fikk bildet sitt i nettavisa, og ikke de som i kirka, sjølsagt, og heller ikke i Kunstgalleriet, tilsynelatende var helt uinteressert i regjeringas planer om å gi legene reservasjonsrett, den saka som fikk mange til å i tog for aller første gang. I Oslo og resten av landet gikk mange titusener i tog under paroler som den i Oslo : FORSVAR ABORTLOVEN! -NEI TIL RESERVASJONSRETT.

Rødt og Rød Ungdom delte ut mars-utgaven av Rødt Nytt og kom i prat med mange som hadde ønska seg et 8.marstog i Moss i år. Det er tydelig at både reservasjonsretten og de voldsomme voldtektstalla som nylig er lagt frem, engasjerer, heter det i en rapport fra deltakere på standen.

Mange mossekvinner og -menn var opplagt med i tog og arrangementer i Oslo i år, og dette (12 000 demonstranter) bør inspirere til en skikkelig 8. mars i Moss neste år. Se denne bildesamlinga på Flickr fra Oslo (klikk på bildet):

åttende mars 2014 (1)

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: