Økonomistyringa på styr

Banänäs

Takk til Moss Høyre for iherdig bananasgang, så får vi anledning til å markedsføre den dramatiske svenske dokumentarfilmen Bananas!

Det var Rødts Eirik Tveiten som starta før-budsjettballet i bystyret og i Moss Avis’ spalter ved å være åpen om bystyreflertallets økonomistyring eller mangel på det. Straks etter siste bystyremøt påviste han i et innlegg over 13 millioner i dårlig fundert pengebruk. Etter så ha blitt gitt det glatte lag av Kjellaug Nakkim (H) («Vær glad for at Tveiten ikke styrer budsjettet»), er han nå på banen med et motinnlegg: Hvorfor Kjellaug Nakkim (H) går bananas?. Han legger ikke fingrene imellom: «På tross av valgløfter om at Høyre er ”Glad i Moss”, har dagens flertall i Moss vist at de ikke forstår seg på drift av offentlige virksomheter. Ved disse to konkrete eksemplene fra siste møte i bystyret, har de bevist hvorfor».

Og han er ikke aleine. AP og SV advarte mot det samme i bystyremøtet, og Høyres egen Kjell Kåsin advarer mot å senke eindeomsskatten av samme grunn: – Jeg frykter vi nå styrer mot et stort underskudd. Det vil være et gavepakke til opposisjonen. Det er bare to år til neste valg. Jeg håper at ikke Høyre sitter igjen med svarteper.

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: