Flere støtter Rødts utspill om gjestehavn ved Peterson

Gårsdagens Rødt-utspill i Moss Avis har fått positiv støtte fra flere i avisas kommentarfelt. Rødts tre politikere, Grete Rosengren (representant i Teknisk), Remi Sølvberg (vara til bystyret) og Eirik Tveiten (bystyrerepr.), begrunner hvorfor havna og lagunen ved den nedlagte cellullosefabrikken er en bedre plassering av gjestehvna enn den nylig vedtatte, nemlig på Jeløysida av kanalen. Samtidig kopler Rødt dette med sine tidligere lanserte ideer om å bruke den nedlagte fabrikktomta til kultur og næringsutvikling, ikke til dyre leiligheter.

Under tittelen «Sett i gang drømmene» støtter også Moss Avis på lederplass i dag Rødts konstruktive utspill: «Konklusjonen må være at det tenkes mye positivt og spennende i Moss om dagen. I likhet med både Rødt og Arkitekturverket håper vi forslagene er med på å skape en positiv debatt om fremtidens Moss».

I en kommentar til nettavisas oppslag om Rødts forslag stiller Eirik Tveiten seg skeptisk til ideen som samtidig er kommet fram om en akvedukt for transport av småbåter fra Sundet og til oversida av Fossen. Han mener det er «i hvert fall på kort sikt et luftslott».

Skissen av Rødts plan for gjestehavn er utført av Remi Sølvberg:

Image

Reklamer

2 Responses to “Flere støtter Rødts utspill om gjestehavn ved Peterson”

  1. Etter å ha lest Fredsnasjonens grenseløse våpenhandel vil jeg kun stemme rødt neste gang. At Norge er en av verdens største eksportører av død og ødeleggelse og at det eneste partiet som faktisk sier nei til dette er Rødt. Jeg er imot det meste av det Rødt står for som regulering av skjenketider, men det faller i skyggen når jeg fant ut at Norge faktisk bidrar til krig og ødeleggelse for å tjene penger. Måtte bare si det.

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: