Tveiten krever kommunal næringssjef

Hårreisende at daglig leder i MNU tjener en million, mener Tveiten (Rødt). Her reaksjonen til en tidl. president (honorabel)

Moss Avis tok onsdag 16. november (bare i papirutgaven) for seg nedtrappinga som foregår når det gjelder det halvkommunale selskapet Mosseregionens Næringsutvikling (MNU). De intervjuer to politikere, varaordfører Wiborg og Rødts Eirik Tveiten.

Sistnevnte mener kuttene til MNU er på sin plass: – I forrige periode satt jeg i formannskapet, og ba om en oversikt over hva MNU egentlig hadde fått til. Det svaret har jeg ennå ikke fått. Jeg har lest årsmeldingen til selskapet, og bortsett fra en oppramsing av alle frokostmøter som er blitt avholdt samt noen svulstige formuleringer om hvor bra det går, er det lite konkret MNU har å vise til, sier Tveiten.

Han mener næringsutvikling er for viktig til at en halvprivat organisasjon som MNU skal ta seg av det. – Vi trenger en kommunal næringssjef på heltid slik at næringspolitikken kan integreres i kommunepolitikken.

Tveiten blir også spurt om hva han synes om millionlønna til daglig leder? – Den er jo bare fantastisk å ha mer i lønn enn rådmannen. Det er jo helt hårreisende.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: