Høyre og Frp er bundet til masta!

Mast, her uten H og Frp. Foto: Yoshimai / Flickr, CC 2.0.

I et leserinnlegg i Moss Avis i dag minner Rødts Eirik Tveiten det nye bystyreflertallet på at kommunen denne uka har fått statlig støtte til et prosjekt som forutsetter offentlig drift, ikke konkurranseutsetting. (MA hadde først intervjua Eirik om dette, men velger tydeligvis likevel ikke å behandle saken redaksjonelt!) Tveiten skriver blant annet:

«På møte i formannskapet den 6. juni i år, vedtok formannskapet ENSTEMMIG å søke om deltakelse i det statlige prosjektet ”Saman om ein betre kommune.”

Dette er et femårig utviklingsprogram som skal gi deltakerkommunene bistand med å få frem kunnskap  og gode eksempler til bruk i alle landets kommuner. Det handler om å få redusert sykefraværet og det uønskede deltidsarbeidet, få økt kompetansen og rekrutteringen til de kommunale jobbene og økt omdømme til kommunen. Og 21. september ble det kjent at Moss er blant de 31 kommunene som får støtte. Som den eneste i Østfold!

Tveiten skriver: «Høyre og FrP har ”bundet seg selv til masta”, og alle forsøk på å konkurranseutsette og privatisere disse tjenestene bør bli møtt med protester. De har gått inn for prosjekt ”Saman om ein betre kommune”, og gitt inntrykk av at de vil at disse tjenestene skal bli bedre og forbli en del av de offentlige tjenestene, som skal eies og drives av Moss kommune».

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: