En stemme til Rødt…

– En stemme til Rødt er en godt brukt stemme, skriver Aina Skarshaug, Rødts førstekandidat i Fredrikstad i et leserinnlegg i lokalavisene i «Plankebyen». Hun påpeker at «Det krever ca. 1000 stemmer å få inn «en til» fra Arbeiderpartiet, mens det krever ca. 500 stemmer å få inn en fra Rødt. Vi mangler ikke mange. Rødt vil stemme for en ordfører fra AP i kommunestyret. Rødt vil gå inn i en rødgrønn allianse i Fredrikstad. Det nytter å stemme Rødt. Det er faktisk taktisk lurt å stemme Rødt om man ønsker et rødgrønt styre i Fredrikstad».

For Fredrikstad dreier det seg om å komme inn i bystyret for første gang på mange år. I Moss står det om å komme inn med 2 i bystyret. Førstekandidat Eirik Tveiten sier:

– Som også Tomas Colin Archer (APs ordførerkandidat) sa i sin første kommentar på nettdebatten i Moss Avis: «Rødt manglet for 4 år siden 16 (seksten) stemmer på å erobre siste mandatet fra FrP!» – Derfor, fortsetter Tveiten, trengs nettopp DIN stemme, og dine tanters og onklers, venners og kjentes, sofasliteres og andres. Ring, send SMS, bruk Facebook, eller besøk noen du absolutt mener vil være tjent med at Rødt styrker seg i Moss bystyre. Rødt trengs uansett om vi deltar i en flertallsgruppering sammen med AP og SV, eller er i opposisjon.

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: