«Mossemodellen» i rikspressa

Dagens utgave av Klassekampen bruker ei dobbeltside (ikke i nettutgaven, dessverre) på det «rødgrønne» samarbeidet i Moss de siste åtte åra. De har intervjua APs ordførerkandidat Tomas Colin Archer, SVs nåværende varaordfører Knut Lindelien (ordførerkandidat May Hansen var på jobb), Rødts nåværende bystyremedlem og ordførerkandidat Eirik Tveiten og Georg Fiane, uavhengig støttespiller til de tre partiene i det nåværende bystyret.

Både hyggelige og mindre hyggelige sider ved samarbeidet blir behandla. Et eksempel på det siste er at også Rødt har valgt å «få orden på økonomien» i siste periode, noe som blant annet har krevd konsesjoner fra de ansatte, men tross alt er ingen blitt oppsagt i perioden. Men Tveiten fra mener Rødt har bidratt til å dra politikken til venstre:

Avisa spør: – Har det blitt mykje hestehandel og kamelsluking av eit sånt samarbeid? – Nei. Vi gjekk gjennom dei sakene vi hadde lovt LO å prioritera, og laga eit felles sakskart med 40 punkt som vi lovde å stå saman om. No er alle 40 punkta gjennomført, seier Tveiten.

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: